ЗДО №5, ЗДО №5 "Вишенька" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

День Святого Миколая у дитячому садочку

18 грудня  в дитячому садку №5 «Вишенька» святкували День Святого Миколая. До свята малюки готувались заздалегідь: вчили вірші, співаночки, рухливі ігри. Адже всі ми з знаємо, що святий Миколай  любить чемних, ввічливих, вихованих діток і саме таким приносить подарунки.

В кожну вікову групу завітав щедрий і багатий Миколай і роздав дітям солодкі подарунки. А щедрим він був тому, що на світі є добрі люди, які вміють дарувати іншим щастя.

Такими благодійниками для нашої малечі є брати Петро та Микола Юрчишині, які заздалегідь привезли в заклад дітям солодкі подарунки. Батьки, колектив закладу та вихованці щиросердечно дякують за солодкі подарунки від св.. Миколая.  Велике дитяче «Спасибі».

Бажаємо цим добропорядним і щедрим людям міцного здоров’я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

Дай Боже, щоб в наступному році всім дітям і дорослим Святий Миколай приніс здоров’я і щастя, натхнення і злагоду,  любов до ближнього й миру в Україні.

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *